skip to Main Content

Dit traject zetten we in voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Dat kan zijn vanuit een bestaande baan, vanuit de WW of bij dreigend ontslag. Wij maken mensen enthousiast voor hun eigen kwaliteiten. We maken mensen ook enthousiast om daadwerkelijk op de arbeidsmarkt af te stappen.
Daar gaat een zoektocht naar eigen vitaliteit en kwaliteit, maar ook naar de arbeidsmarkt aan vooraf. Dat is het JobMarketing Traject. Praktisch, concreet en met een helder doel: passend werk vinden. Een gemiddeld JobMarketing Traject ronden wij samen met u in 10 tot 15 persoonlijke sessies af.

  • In kaart brengen van ambities, kwaliteiten en vitaliteiten
  • Structuur brengen in uw zoektocht op de arbeidsmarkt: de 5x5x5 werkveldmethode
  • Aan de slag met uw persoonlijke arbeidsmarktbenaderingsplan.

In kaart brengen van ambities, kwaliteiten en vitaliteiten

In een 1-op-1 gesprek brengen we in kaart wat je ‘in huis’ hebt. Indien gewenst worden gekwalificeerde loopbaan- en competentietesten ingezet, drijfveren en interesse gebieden te onderzocht.

De 5x5x5 werkveldmethode

Artemis JobMarketing heeft deze methode zelf ontwikkeld. De werkveldmethode helpt mensen te focussen op die werkvelden in de totale markt, waar ze de meeste belangstelling voor hebben.
Met de 5x5x5 werkveldmethode kunnen mensen helder maken, in welke sector of branche en in welke soort taak en welke soort functie ze zouden willen werken.

Het persoonlijke arbeidsmarktbenaderingsplan is het resultaat van stap 1 en stap 2.

Iemand is (opnieuw) enthousiast voor een werkveld, maar ook voor zijn of haar eigen kwaliteiten en ambities. Dan is het tijd om daadwerkelijk te ‘JobMarketen’: het vinden van passend werk.

Bij ieder JobMarketing Traject hoort een aantal vaste onderdelen, waarin wij onze cliënten intensief begeleiden:

  • Opstellen van een curriculum vitae en een resumé daarvan.
  • Een ‘Two Minutes of Fame’ presentatie.
  • Alles over gericht netwerken.
  • Intensieve sollicitatiebegeleiding en training

Wat is jouw ambitie?

Back To Top