Bakri Pleating te Huizen. Een van de succesvolle BBZ ondernemers die door Alex Goûtier vanaf idee tot uitvoering geadviseerd worden op zakelijk en financieel terrein. https://www.bakripleating.com

De (business-)coaching van dhr. Goutier heb ik als bijzonder prettig ervaren. De kwaliteiten van dhr. Goutier om naast de financieel-technische aspecten ook de mens achter de onderneming te zien, hebben mij op het juiste moment in de ‘actie-modus’ gezet.

C.E. te Muiderberg

Ik heb de heer Goutier ervaren als een uitstekende coach voor startende ondernemers. Hij heeft ons op het juiste moment van goede adviezen voorzien en hield ons voortdurend een spiegel voor als het gaat om onze koers en motivatie. Beiden hebben wij veel gehad aan zijn constructieve en complimenteuze wijze van werken.

R. v.H. te Muiderberg

Hoi, ️ik ben Femke Berkhout en ️Heb mij vorig jaar ingeschreven Bij KVK ️met mijn bedrijfje in fotografie, Femmiephotography.

Hier ging heel wat aan vooraf, ️ik kreeg ️een geweldige coach aan gewezen . Alex Goûtier van Artemis in huizen. Hij Heeft mij enorm goed begeleid in het opbouwen van mijn bedrijfje. Maandelijks spraken wij af en soms als ik het niet meer zo zag zitten gaf hij mij de power om Door te zetten en zag hij oplossingen waar ik problemen zag. Ik heb hem ander half jaar mogen mee maken en vind het heel jammer dat dat nu niet meer kan. Wel houden we nog contact en kan ik nog met vragen bij hem terecht. Een top coach die ik ieder aan zou raden, zijn geduld, wijsheid en humor zijn iets waar elke beginnende ondernemer blij van wordt!

Femke Berkhout

Het opzetten van een eigen business mag dan een uitdagende onderneming lijken, als het erop aan komt is het een eenzame bedoening.

Want hoe weet je, dat je de goede afwegingen maakt, het goede spoor berijdt, niet aan hemelfietserij doet. Het antwoord is simpel: door te vertrouwen op het oordeel van Alex Goutier van Artemis. Hij hielp me bij het aanbrengen van focus, legde uit dat een ondernemingsplan niet alleen in je hoofd moet zitten, maar ook op papier moet staan en dat het zetten van veel kleine stapjes tot een meer solide fundament leidt dan spectaculaire grote gebaren. Het is niet, dat ik zonder Artemis moedeloos met de wielen in het rulle zand aan de kant van de weg zou zijn vastgelopen, maar de witte strepen die Alex trok zorgden er wel voor, dat ik sneller mijn doel bereikte.

Ton Verlind, Directeur Ton Verlind Media BV. 

Na een jarenlange carriere bij een internationaal concern met diverse functies in verkoop en marketing was het eind 2009 ineens gedaan. Ik was 42 met een groot netwerk en de keuze om voor mezelf te beginnen of weer corporate te gaan werken. Ik besloot het eerste. Om mij goed voor te bereiden en bij de les te blijven in de opstartperiode heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de kennis en faciliteiten Artemis. Alex heeft mij goed gemotiveerd en behoed voor valkuilen. Het is belangrijk dat dit objectief gebeurt. Marc, International Sales Agent en oprichter join2create"

Marc de Heer

Na een woelige periode door echtscheiding en het einde van mijn baan als Bureaumanager door de economische crisis, was het zaak mijn leven weer op de rit krijgen. Gelukkig vond ik vrij vlot een baan als Office Manager, maar die was part-time; 24 uur per week. Dit in combinatie met de zorg voor een jong kind, leek me de meest practische oplossing mijzelf als zzp'er te vestigen. Mijn jarenlange ervaring als (Directie)secretaresse en de mogelijheid mijn eigen tijd in te delen. Alleen had ik geen idee hoe dat aan te pakken.

In een coachingstraject heeft Alex het proces voor mij helder gemaakt, waardoor een duidelijk stappenplan ontstond dat voor mij, met Alex steeds op de achtergrond, heel goed uitvoerbaar was. Voor vragen kon ik steeds bij hem terecht, en de prettige coachingsgesprekken gaven mij steeds een duwtje in de rug als ik even niet wist wat de volgende stap moest zijn. Ik heb de samenwerking als heel interessant, prettig en leerzaam ervaren!

Enid, Hilversum