UWV Werkbedrijf en Gemeenten

Individuele Reïntegratie naar werk

Wij werken samen met het UWV Werkbedrijf en Gemeenten om mensen maatwerkbegeleiding te geven bij reïntegratie vanuit Ziektewet, Wia of Wajong. Wil je je nog uitgebreid oriënteren op wat je precies wilt of wat voor jou de ideale baan is, dan bieden wij hiervoor het passende maatwerktraject.

mensen met een job.jpg  Artemis helpt mensen doelgericht op weg naar werk.


Weet je al wat je wilt en heb je meer behoefte aan begeleiding in het vinden en realiseren van een baan, dan biedt Artemis Jobmarketing hiervoor een zeer effectief programma:

Op weg naar een baan of ondernemerschap in samenwerking met Gemeenten

Onze trajecten Short Track en het Eigen Baas Traject kunnen wij in samenwerking met Gemeenten voor onze cliënten starten. Informeer uw contactpersoon bij de Gemeente naar de mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij voor de Gemeenten in het kader van BBZ regelingen Entree-, Haalbaarheidstoetsen en Begeleiding na de start.

Meer weten over onze trajecten, neem contact met ons op voor specifieke informatie.

Ben je niet op zoek naar een baan maar wil je begeleiding bij de realisatie van je eigen ondernemingsplan? Ook hierin is de Business Coach  een uitstekende sparringpartner. 

In het Artemis Eigen Baas traject wordt in 10 tot 15 sessies gewerkt aan marktonderzoek, de marktbenadering en de marketingstrategie. Uiteindelijk resulterend in het ondernemingsplan. Ook in de opstartfase is de Business Coach de gesprekspartner en vraagbaak waar je op terug kunt vallen.