Artemis Jobmarketingtraject

Dit traject zetten we in voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan en zelfvertrouwen om dit te realiseren. Samen met de cliënt brengen we kwaliteiten, werkervaringen en een realistisch zoekprofiel in beeld. Daar gaat een zoektocht naar eigen vitaliteit en de arbeidsmarkt aan vooraf. Dat is het Jobmarketing traject. Praktisch, concreet en met een helder doel: passend werk vinden. Een gemiddeld Jobmarketing traject ronden wij samen met u in 15 tot 20 persoonlijke sessies af. 

De stappen in het Jobmarketing traject

1. De 5x5x5 Werkveldenmethode is door Artemis zelf ontwikkeld en helpt de mensen focussen op de arbeidsmarkt waar ze de meeste belangstelling voor hebben. Door deze methode worden 150 potentiele werkgevers in kaart gebracht en ontstaat weer nieuw inzicht en vertrouwen in werkgeverscontact.

2. In een 1-op-1 gesprek brengen we uw ambities, kwaltiteiten en vitaliteiten in kaart. Wij kunnen dit onderdeel ook specifiek op een bepaalde vacature toetsen. In samenwerking met Artemis Coaching kunnen we een vitaliteitsscan uitvoeren om helder te krijgen waar u 'warm voor loopt en energie van krijgt'.

3. Het persoonlijke arbeidsmarktbenaderingsplan is het resultaat van stap 1 en stap 2. Iemand is (opnieuw) enthousiast over een werkveld, maar ook voor zijn of haar kwaliteiten en ambities. Dan is het tijd om daadwerkelijk te 'Jobmarketen': het vinden van passend werk.

Bij ieder Jobmarketing traject hoort een aantal vaste onderdelen, waarin wij onze cliënten intensief en individueel begeleiden:

Meer weten over ons Jobmarketing traject? Neem contact met ons op.

Het Artemis Jobmarketingtraject kan ook als deeltraject worden ingezet.

Zie ook ons Shorttracktraject. Een effectief en betaalbaar kort traject op weg naar werk.

Het Artemis Ondernemerstraject is er speciaal voor als je je eigen bedrijf wilt starten als ondernemer of freelancer.